За неправилно поставена табела сигнализира пловдивчанин в социалните мрежи, а и

...
</TD
>За неправилно поставена табела сигнализира пловдивчанин в социалните мрежи, а и
Коментари Харесай

Табела застрашава животи в Пловдив

За погрешно поставена табела алармира пловдивчанин в обществените мрежи, а и виновните в администрацията лица, разбра  Plovdiv24.bg.

Указателният знак е подложен на кръстовището на бул. " Руски " и ул. " Гладстон ", като осведоми жителите за ремонт по бул. " Христо Ботев " в региона на Централна ЖП гара, където сега НКЖИ прави пробива.

" Табелата сполучливо лимитира видимостта на пешеходците, само че не може да скрие изцяло предстоящото за жал безсрамие, протичащо се последните дни...

Подаден е сигнал, с цел да бъде изменена съответно височината. Дано най-малко тази толкоз обикновена нелепост от небрежност бъде поправена навреме. ", написа пловдивчанинът.

От фотосите е видно, че табелата, която е сложена доста ниско, безусловно на равнището на очите и изобщо не е по стандарите, лимитира освен пешеходците, само че и водачите на коли да видят дали няма застанал човек, който да пресича на пешеходната пътека.

Съгласно Наредба 18 за сигнализация на пътищата с пътни знаци - В населени места и селищни формирания дистанцията от настилката на тротоара до най-ниско разположената точка на пътния знак или допълнителната табела, сложени в профил на платното за движение, е не по-малко от 2,25 m и не повече от 3,30 m.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР